Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με το αίτημά σας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ*
Invalid Input

EMAIL*
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Invalid Input

ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Invalid Input

Μήνυμα
Invalid Input

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Νέα

mets-aporia

ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ του Πάρι Τακόπουλου

ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ του Πάρι Τακόπουλου

Το Κέντρο Τεχνών Μετς & το Ιδεόγραμμα Film Amargi παρουσιάζουν H φιλμική εγκατάσταση του Αλέξανδρου Φασόη: «ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ του Πάρι Τακόπουλου»


Ένα ψηφιακό εικαστικό περιβάλλον με σχέδια και εικονογράφηση της Νερίνας Λυμπεροπούλου, για το ομότιτλο δίτομο ποιητικό έργο του Πάρι Τακόπουλου.

Με τις φωνές των:

  • Μάγια Λυμπεροπούλου,
  • Ρένη Πιττακή &
  • Πάρι Τακόπουλου

Ιδέα, Υλοποίηση, Μουσική & Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Φασόης

Από Δευτέρα 24 έως και Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, καθημερινά 8.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ. στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΣ – Ευγενίου Βουλγάρεως 6, Μετς τηλ. 211 113 4262 – email: mets@metsartscentre.com

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/6: ΕΓΚΑΙΝΙΑ - ΚΕΡΑΣΜΑ

Παρουσία του Συγγραφέα-Ποιητή ΠΑΡΙ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

20.30 - 22.30

ΤΡΙΤΗ 25/6: ΣΥΖΗΤΗΣΗ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

"ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΝΕΡΙΝΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ",

από την ζωγράφο ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και τον σκηνοθέτη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΦΑΣΟΗ

20.30 - 22.30

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/6: ΣΥΖΗΤΗΣΗ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

"ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ",

με τον «Παριφραστή» κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΑΝΕΥΛΑΒΗ και την μεταφράστρια κ. ΤΖΙΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ

20.30 - 22.30

ΠΕΜΠΤΗ 27/6: ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

«ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΑΣΗ ΤΟΥ», Από την καθηγήτρια Ψυχολογίας κ. ΧΛΟΗ ΚΟΛΥΡΗ

και τον καθηγητή Μουσικολογίας κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΙΑΤΗ. Συντονίζει η κ. ΤΖΙΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ

20.30 - 22.30

Ο Αλέξανδρος Φασόης για το Έργο

Το ποιητικό κείμενο του Πάρι Τακόπουλου, στο δίτομο έργο «Κενή Διαθήκη & Απορία προς τα Έθνη», μας οδηγεί στην ανακάλυψη ενός νέου γλωσσικού ιδιώματος, μιας γλωσσικής αναταραχής, θα λέγαμε, που προκαλείται από την εμφάνιση ενός «άλλου» νοήματος, την εκδήλωση μιας μετατόπισης στην αντίληψη και το μηχανισμό της λεκτικής επικοινωνίας. Η εμφάνιση, η εναλλαγή και η λειτουργία των εικόνων και των ήχων οφείλουν, μέσα σε αυτή την περιδίνηση και την αναταραχή του λόγου, να υπερκεράσουν κάθε αφηγηματική αληθοφάνεια και κάθε συμβατική καθημερινότητα, που θα διακινδύνευε την αυτάρκεια και την αυτοδυναμία αυτού του ιδιαίτερου ποιητικού λόγου. Αλλά, ταυτόχρονα, οφείλουν να υπηρετήσουν και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μιας διανοητικής δυσανεξίας, που αγγίζει τα όρια της υπαρκτικής απόγνωσης.

Αγγίζει τα όρια της κενότητας και της απορίας που μεταφέρονται πλέον στις μέρες μας, μέσα σε κάθε πολιτιστική μας έκφανση. Αυτά τα στοιχεία είναι που ανασύρονται στους άπειρους αυτοματισμούς της γλώσσας και της μνήμης, αλλά και των στερεότυπων της αντίληψης που έχουμε για τη σημασία των εικόνων, των ονείρων και των αφηγήσεών μας, όπως χαρακτηριστικά αυτά εκφράζονται στην επανάληψη των κινήσεων και το μονισμό των συναισθημάτων.

Αλέξανδρος Φασόης

Περιγραφή

Ένα ελεύθερο συνειρμικό τοπίο εικόνων, λέξεων και ήχων. Με τα χαρακτηριστικά της φιλμικής και ηχητικής εγκατάστασης, επιχειρείται η συναρμογή ενός πολυδιάστατου υλικού και μιας αλυσιδωτής επαλληλίας λόγου, εικόνας και μουσικής. Προσομοιάζει με έναφιλμικό παλίμψηστο, ως σύνθετο ψηφιδωτό έργο, με στόχο τη μεταγραφή των πρωτογενών στοιχείων του κειμένου και τη συμμετοχική τους ανάδειξη σε εννοιολογικούς πυρήνες μικρών και επιμέρους εικαστικών περιβαλλόντων. Ο ποιητικός λόγος μετασχηματίζεται, καθώς ο λεξικεντρικός πυρήνας του διασταυρώνεται με τον κατακερματισμένο οπτικοακουστικό λόγο, δημιουργώντας από κοινού μια μεταγλώσσα του κινηματογράφου.

Το Κέντρο Τεχνών «ΜΕΤΣ» φιλοδοξεί να παρουσιάσει το εικαστικό έργο Ελλήνων καλλιτεχνών αλλά και τον διάλογό τους με άλλους σύγχρονους καλλιτέχνες και ρεύματα. Στεγάζεται σε ένα, προσφάτως ανακαινισμένο από την αρχιτέκτονα Ευδοξία Ξανθοπούλου, ιστορικό κτίριο στην περιοχή Μετς και βρίσκεται πολύ κοντά στην Ακρόπολη, το Σύνταγμα και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Διαθέτει δύο αίθουσες κατάλληλα διαμορφωμένες και άριστα εξοπλισμένες για να φιλοξενήσουν εικαστικές εκθέσεις αλλά και άλλες σχετικές εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις βιβλίων τέχνης και λογοτεχνίας, σεμινάρια τέχνης, διαλέξεις για την τέχνη και τον πολιτισμό. Η κεντρική αίθουσα τέχνης στοχεύει να παρουσιάσει την σύγχρονη, ελληνική κατά κύριο λόγο, τέχνη και τους διαλόγους της με ρεύματα του παγκόσμιου εικαστικού γίγνεσθαι.

Το Κέντρο Τεχνών «ΜΕΤΣ» ηγείται ο Παύλος Κόρδης σε συνεργασία με τον ιστορικό τέχνης και επιμελητή εκθέσεων Γιώργο Μυλωνά, καθώς και άλλους ειδικευμένους και επίλεκτους συνεργάτες.

https://www.metsartscentre.com/

email: mets@metsartscentre.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

gamopilafo-theatro

Το Γαμοπίλαφο ή Περιμένοντας την Βήτα

Το Γαμοπίλαφο ή Περιμένοντας την Βήτα

Ο Πάρις Τακόπουλος έγραψε Το Γαμοπίλαφο ή Περιμένοντας την Βήτα, σε «χρόνο απροσδιόριστο, σε κάποιο αυριανό σήμερα, ή σημερινό αύριο», όπως μας εισάγει ο ίδιος στην περιοχή του αμφίσημου θεατρικού του λόγου.


Πρόκειται για ένα έργο «δορυφόρο» και όχι απλώς φόρο τιμής στον Σάμιουελ Μπέκετ που ανεβαίνει στο Από Μηχανής Θέατρο, την Δευτέρα 6 Μαΐου.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, από 6/5 έως και 11/6, οι φίλοι του θεάτρου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση, που αποτελεί «ένα ψηφιακό μετα-πλατωνικό συμπόσιο σε δύο πράξεις», στην Πάνω Σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου.

«Το Γαμοπίλαφο ή Περιμένοντας την Βήτα» του Πάρι Τακόπουλου σε σκηνοθεσία του Νίκου Καλαμό, του κατεξοχήν ερμηνευτή των έργων του δημιουργού, ξετυλίγει σε 105 λεπτά τη σύνδεση της υπαρξιακής κενότητας και της απόγνωσης στην οποία έχει περιέλθει η ανθρώπινη επικοινωνία μέσω του λόγου που δεν σημαίνει πια, αλλά και της τεχνολογίας που όλο και συχνότερα μας ξεπερνάει. Άραγε, τί ελπίζει ο θεατρικός μας συγγραφέας, όταν επιδιώκει μιαν επανεκκίνηση της ελληνικής γλώσσας, καθώς και μια νέα χρήση του διαλόγου, κατά τη διάρκεια «μιας ονειρικής διαπλανητικής νυχτός».

Στην παράσταση, που αποτελεί μια παραγωγή του Θεατρικού Φυτωρίου Αίγινας, αναδεικνύεται η δυναμική του ποιητικού θεατρικού έργου του Πάρι Τακόπουλου «μέσω των εργαλείων της μεταγλώσσας, της διακειμενικότητας και της λεξιπλασίας». Χρησιμοποιώντας διαδραστικά λογοπαίγνια και παραδοξολογίες, ο Πάρις Τακόπουλος αποδεικνύει τις λεξικεντρικές του καταβολές και ωθεί την ελληνική γλώσσα στα όριά της. Αναλαμβάνει το ρίσκο να πλάσει νέες λέξεις και χρησιμοποιεί στοιχεία από όλες τις εποχές του ελληνικού λόγου και τρόπου έκφρασης. Με όχημα τη «λεκτική πράξη», ο συγγραφέας υπερπηδά την καθημερινότητα και δίνει μια «παράλογη» ελπίδα, και ίσως νόημα, σε αυτό το σύγχρονο τοπίο που φαντάζει άγονο και αδιέξοδο, ενώ παράλληλα προσφέρει και το πλαίσιο για να αποδώσουν τις ερμηνείες τους οι συντελεστές του έργου.

Ο Άλφα, ο «δάσκαλος», ένας «Αδάμ προ Εύας, ή Αλκιβιάδης άνευ Σωκράτους» και ο Γάμα «ο μαθητευόμενος» της υπόθεσης, «ένας γνήσιος Έλλην απόγονος», περιμένουν την Βήτα, «Βιοτίμα και Διοτίμα μαζί», ένα πλατωνικό ον το οποίο υπάρχει στη φαντασία τους μέσω της τεχνολογίας, το οποίο τους καθηλώνει, τους ερεθίζει και τους απογοητεύει… ενώ η ελπίδα επανέρχεται μέσω της διαχρονικής επενέργειας της «ομιλητικής» γλώσσας.

«Το θέατρο του Πάρι Τακόπουλου έχει ως πράξη τον ανατρεπτικό του λόγο και τον λόγο ως ανατρεπτική του πράξη, και ανήκει τόσο στο μέλλον όσο και στο παρόν, και γι’ αυτό δεν κινδυνεύει να γίνει αναστρέψιμο παρελθόν» (Αντικριτικά, Ποταμός, Αθήνα, 2005).

Περίληψη

Στην πρώτη πράξη, δύο «μεταμοντέρνοι» άνδρες, ο Άλφα και ο Γάμα, συζητούν ασταμάτητα για το παρόν, το μέλλον και το παρελθόν, ως αληθινοί απόγονοι των ηρώων του Μπέκετ, Βλαδίμηρου και Εστραγκόν, ή του Σωκράτη και του Αλκιβιάδη. Στη δεύτερη πράξη, εμφανίζεται η Βήτα, (Βεατρίκη η Β’, ονειροκατασκεύασμα ενός Έλληνα υπολογιστή μισακούοντος εις το ρωμέικο όνομα: Αλλιγγέριος), ή άλλως Βιοτίμα, κατόπιν παραφθοράς του «Δέλτα» εις «Βήτα». Πρόκειται για ένα σύγχρονο ρομπότ, αλλά και μία διττή αμφιλεγόμενη υπόσταση, η οποία συνίσταται στο έντονο διονυσιακό και ταυτόχρονα απολλώνιο στοιχείο της.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Νίκος Καλαμό

Παραγωγή: Θεατρικό Φυτώριο Αίγινας

Βοηθός σκηνοθέτη: Δανάη Τσουρουφλή, Εβίτα Ζερβάκη

Σκηνογραφία: Βέρα Ζεύκη

Ενδυματολόγος: Catherine Suen

Σχεδιασμός Φωτισμού: Πάνος Μανούσης

Σχεδιασμός Κίνησης: Κορίνα Κόκκαλη

Μουσική: Κώστας Μαντζώρος

Φωτογράφιση/Trailer: Πάτροκλος Σκαφίδας

Διανομή: Μάνια Παπαδημητρίου, Λευτέρης Βλάχος, Νίκος Καλαμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eκδήλωση για έργο: «Απορία προς τα Έθνη»

Eκδήλωση για έργο: «Απορία προς τα Έθνη»

Πολυχώρος Τέχνης περιοδικού ΕΝΕΚΕΝ - Πρ. Κορομηλά 37, Θεσσαλονίκη

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, ώρα 19:30

«ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ του ΠΑΡΙ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

Ένα ψηφιακό κινηματογραφικό έργο του Αλέξανδρου Φασόη, διάρκειας 80’ – παραγωγής 2018


Μία προγραμματική ιδέα υλοποιείται, όπως ακριβώς είχε προαναγγελθεί, στο πλαίσιο της διευρυνόμενης ανάγνωσης του ποιητικού έργου του Πάρι Τακόπουλου: η αντιστοίχιση ενός σύμμεικτου οπτικοακουστικού έργου πολυμέσων. Με τα χαρακτηριστικά της φιλμικής και ηχητικής εγκατάστασης, μιας εικαστικής και θεματικής σύνθεσης, επιχειρείται η συναρμογή ενός πολυδιάστατου υλικού και μιας αλυσιδωτής επαλληλίας λόγου, εικόνας και μουσικής. Μια φιλμική όπερα με στόχο τη μεταγραφή των πρωτογενών στοιχείων του κειμένου και τη συμμετοχική τους ανάδειξη σε εννοιολογικούς πυρήνες μικρών και επιμέρους δημιουργικών περιβαλλόντων. 

Πρωτότυπο υλικό κινηματογράφησης, αρχειακές και ιστορικές στιγμές ντοκουμέντων, μουσικές συνθέσεις και φυσικοί ήχοι, επαναληπτικές κινήσεις, αφηγηματικοί διάλογοι και μονόλογοι προσώπων, αποσπασματικές σιωπές, εκφράσεις, τοπία, φωνές και θόρυβοι συντελούν στην αναδιαμόρφωση της φασματικής πολυμορφίας του συγγραφικού εγχειρήματος. Σημασία έχει η εμφάνιση ενός, παράλληλου του κειμένου, οπτικοακουστικού λόγου, με τρόπο ώστε να διατηρείται η παραβατικότητα, η εκφραστική δυναμική και οι πολύτιμες συνιστώσες του παραδειγματικού αφηγηματικού πεδίου της ποιητικής του Πάρι Τακόπουλου.

Εισηγητής: Αλέξανδρος Φασόης, σκηνοθέτης - alexfassois@gmail.com

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΦΑΣΟΗΣ

Σκηνοθέτης κινηματογράφου, θεάτρου και εικαστικών ψηφιακών πολυμέσων. Προσανατολίζεται στις πειραματικές μορφές τέχνης και τις συνδυαστικές τεχνικές του «μη αφηγηματικού κινηματογράφου», του «τρίτου θεάτρου», της «μουσικής περιβάλλοντος», καθώς και τη συνάντηση της φιλοσοφίας και των επιστημών με τις νέες τεχνολογίες. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και της Τεχνολογίας (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Διδάσκει φιλοσοφία του κινηματογράφου και των ψηφιακών μέσων.

https://vimeo.com/alexfassois - https://soundcloud.com/alef17 https://soundcloud.com/alef22 - https://soundcloud.com/alef23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έξι θεατρικά έργα - Μήτσος Κασόλας

Έξι θεατρικά έργα - Μήτσος Κασόλας

Τὸ βιβλίο κυκλοφορεῖ ἀπὸ τὶς ἐκδόσεις Διορθώσεις. Τὰ πρῶτα τρία ἔργα εἶναι μιὰ τριλογία μονοπράκτων. Εἶναι ἡ στάση τριῶν πολιτῶν ἀπέναντι στὴ δικτατορία τοῦ 1967: Ἑνὸς συντηρητικοῦ ἀστοῦ, ἑνὸς ἀπολιτικοῦ ὑπαλλήλου καὶ ἑνὸς λοῦμπεν ἐργάτη. 


Ἡ τριλογία αὐτὴ γράφτηκε γιὰ νὰ πληροφορηθοῦν (κυρίως οἱ νέοι τῆς πατρίδας μας, σὲ μεγάλο βαθμὸ ἀνιστόρητοι) τὸ κλῖμα τῆς βίας καὶ τῶν ἐγκλημάτων τῆς Χούντας.

Τὸ τέταρτο ἔργο: Ὁ πόλεμος τῆς Μαρίας, εἶναι, διὰ μέσου τῆς σχιζοφρένιας τῆς Μαρίας καὶ τοῦ πατέρα της, ἡ ἀνάδειξη τῶν παθῶν τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ, ἀπὸ τὴν Μικρασιατικὴ Καταστροφὴ ἕως τὶς μέρες μας.

Ἡ βόμβα τοῦ Ἀρίστου καὶ τοῦ κυρίου Γουΐνερ, ἀφορᾶ στὴ βόμβα ποὺ ἔσκασε νύχτα στὴ βίλα ἑνὸς βιομηχάνου. Ἡ οἰκογένειά του κόντευε νὰ διαλυθῇ καὶ ἀπὸ τὸν τρόμο ἀπειλῆς μιᾶς δεύτερης βομβιστικῆς ἐνέργειας, τὴν ὁποία μπορεῖ νὰ ἀποφύγῃ καταβάλοντας ἑκατὸ ἑκατομμύρια! Κανείς, ὡστόσο, δὲν γνωρίζει ποιός, ποιοί ἢ ποιά τρομοκρατικὴ ὀργάνωση κρύβεται πίσω ἀπὸ τὴ βόμβα, μέχρι ποὺ ἐμφανίζεται ἕνας τρομοκράτης ὑπεράνω πάσης ὑποψίας!..

Τὸ τελευταῖο: Διακοπὲς μὲ τὸν Ὀσάμα Μπὶν Λάντεν ἀπὸ τοὺς Γαργαλιάνους, εἶναι μιὰ τρελὴ κωμωδία. Ὁ Γιάννης, μὲ τὸ ἐπώνυμο Παλαβός, καὶ τὸ προσωνύμιο Ὀσάμα Μπὶν Λάντεν, παίρνει ἕνα ταξὶ μὲ τὴ γυναῖκα του. Μαζί τους καὶ μιὰ κουτσὴ κυρία. Ὁ ταξιτζὴς εἶναι ὑμνητὴς τῆς Χούντας τοῦ Παπαδόπουλου, ποὺ ὅμως τρώει ἄγριο ξύλο ἀπὸ ἕναν ὑπερδεξιὸ πολιτικό, τὸν ὁποῖο θαυμάζει! Μαζί τους καὶ ἕνας, μονίμως, διαδηλωτὴς τῆς Ἀριστερᾶς. Ὁ Γιάννης, στὴ διάρκεια τῆς διαδρομῆς, ἀναπτύσσει καὶ τὴ θεωρία τοῦ Γαργαλιανισμοῦ, τῆς μόνης ἱκανῆς νὰ σώσῃ τὴν ἀνθρωπότητα ἀπ' τὴν κατάθλιψη!.. Τὸ τέλος τοῦ ἔργου τελείως ἀπρόβλεπτο!..

Ἡ παρουσίαση τοῦ βιβλίου θὰ γίνῃ στὴ Στοὰ τοῦ Βιβλίου (Πεσματζόγλου 5, Ἀθήνα) τὴ Δευτέρα, στὶς 17 Δεκεμβρίου καὶ ὥρα 7 μμ.

----

Πρόσκληση

Τὸ περιοδικὸ Διορθώσεις & οἱ ὁμώνυμες ἐκδόσεις, σᾶς προσκαλοῦν στὴν παρουσίαση τοῦ βιβλίου τοῦ Μήτσου Κασόλα Ἕξι θεατρικὰ ἔργα, στὴ Στοὰ τοῦ Βιβλίου, Πεσματζόγλου 5, Ἀθήνα, τὴν Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου καὶ ὥρα 7 μ.μ.

Εἰσήγηση: Κωνσταντῖνος Μ. Μάστρακας

Παρουσιάση: ἐκτὸς ἀπὸ τὸν ἴδιο τὸν συγγραφέα, ἀπὸ τὸν Πάρι Τακόπουλο καὶ τὸν Βασίλη Παπαβασιλείου.

Θὰ διαβάσουν ἀποσπάσματα τοῦ βιβλίου ἡ σκηνοθέτις Ἀγγελικὴ Κασόλα καὶ ὁ ἠθοποιὸς Γιάννης Καρούνης

Θὰ ἀκολουθήσῃ μιά, ἐν μέτρῳ οἰνοποσία, μετά, ἐπίσης, μετρημένων μεζέδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ 59ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΤΟΥ 59ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΠΡΟΒΟΛΗ του ψηφιακού κινηματογραφικού έργου "ΚΕΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ", του Πάρι Τακόπουλου, σε σκηνοθεσία και μουσική του Αλέξανδρου Φασόη, στην Αίθουσα JOHN CASSAVETES - Αποθήκη 1, Λιμάνι και ώρα 17.00, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ.


 

Μια παραγωγή από το ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ FILM AMARGI, του 2018, διάρκειας 80'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ στο ποιητικό έργο του ΠΑΡΙ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, στο ΙΔΡΥΜΑ ΥΔΡΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ στο ποιητικό έργο του ΠΑΡΙ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, στο ΙΔΡΥΜΑ ΥΔΡΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ στο ποιητικό έργο του ΠΑΡΙ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, στο ΙΔΡΥΜΑ ΥΔΡΙΑ, Τ. ΦΑΛΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - Τ. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, στην οδό ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ 28 - Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 221289, την ΔΕΥΤΕΡΑ, 5 Νοεμβρίου και ώρα 20.30.


 

Παρουσίαση από το βιβλίο: "ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ" με εισήγηση και προβολή οπτικοακουστικού υλικού από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Φασόη.

Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα και την αφίσα για την κάθε εκδήλωση, ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή και τη συμμετοχή σας,

με εκτίμηση,

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ FILM AMARGI
Αλέξανδρος Φασόης
τηλ. 6932959994

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

LOGIN